Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
P

Punonjesi social

Një punonjës i qendrës së pritjes ose CPAS / OCMW i cili ju jep informacion dhe ju shoqëron gjatë qëndrimit tuaj në qendrën e pritjes ose shtëpinë e CPAS / OCMW. Ju mund të pyesni punonjësit tuaj social rreth procedurës suaj, qëndrimit tuaj në Belgjikë dhe kthimin tuaj në vendin tuaj të origjinës.