Kontakti

A keni ndonjë pyetje në lidhje me të drejtën tuaj për pritjen ose situatën tuaj në Belgjikë? Ju mund të na kontaktoni në Info Point në qendrën e mbërritjes së Fedasil.

Vizitoni Info Point

Rue de Passchendaele 2

1000 Brussels

Info Point e Fedasil është e hapur nga e hëna deri të premten, nga ora 8:30 deri në 12:30.

Info Point në qendrën e mbërritjes është përkohësisht e mbyllur. Kontaktoni me Info Point me telefon ose email:

Kontaktoni me Info Point
Telefon: +32 (0) 2 227 41 51 (nga ora 9:00 deri 12 të drekës dhe nga 14:00 deri 17:00).
E-mail: dispatching@fedasil.be