Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
N

Numri kombëtar

Numri kombëtar është një numër unik identifikimi (11 shifror) që u caktohet personave të regjistruar në Belgjikë. Gjithkush me dokument identiteti belg ose dokument qëndrimi belg e ka këtë numër. Numrin do ta gjeni në krye të aneksit tuaj nga Zyra e Emigracionit dhe në certifikatën tuaj të regjistrimit (karta portokalli).