Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
I

IOM

Organizata Ndërkombëtare për Migracionin. IOM siguron menaxhimin e migracionit human dhe të rregullt dhe promovon bashkëpunimin ndërkombëtar për çështjet e migracionit. IOM ndihmon në gjetjen e zgjidhjeve praktike dhe siguron ndihmë humanitare për migrantët në nevojë.