Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
D

Dokument identiteti

Një dokument zyrtar që vërteton se kush jeni (me një foto dhe emrin tuaj), për shembull kartën tuaj të identitetit ose pasaportën ndërkombëtare.