Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
A

Avokat

Një avokat është dikush që mund t'ju japë këshilla rreth procedurës suaj të azilit dhe procedurave të tjera ligjore. Një avokat mund t'ju përfaqësojë dhe t'ju mbrojë në gjykatë.