Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
A

Aplikanti për mbrojtje ndërkombëtare

Azilkerkues. Një person i cili ikën nga vendi i tij dhe kërkon mbrojtje në një vend tjetër. Ai i kërkon një vendi për mbrojtje ndërkombëtare (azil.