Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
S

SamuSocial

Nje organizate bamirëse belge që ofron materiale emergjente, asistencë mjekësore dhe psikosociale për njerëzit e pastrehë në rajonin e Brukselit dhe komunat përreth.