Keni nevoje per nje strehe?

Nuk keni te drejte per te qendruar ne nje qender pritjeje dhe jeni duke kerkuar per nje ambient te qete ku te mund te flini? Organizata te ndryshme ofrojne ndihme dhe strehim per njerezit ne nevoje.

Organizatat per njerezit e pastrehe ju ofrojne ndihme si me poshte:

  • ju ofrojne nje vend per te fjetur
  • dushe dhe objekte sanitare
  • lavanderi per te lare rrobat
  • ushqim
  • dollape
  • mbeshtetje

Ne qytete te ndryshme ne Belgjike ka vende te ndryshme per te fjetur per njerezit e pastrehe. Ne dimer, kur eshte ftohte ne Belgjike, ka vende shtese ne qendrat e pritjes. Personat qe jetojne ne rruge mund te kalojne naten aty.

Ju nuk dini ku te shkoni?

Shkoni tek CPAS/OCMW ose CAW ne zonen tuaj. Ata do ju ndihmojne juve dhe drejtojne tek nje strehe.

Strehimi per njerezit e pastrehe ne Bruksel

Per nje vend per te fjetur ne Bruksel, ju mund te shkoni tek SamuSocial. Telefononi ne numrin falas 0800/99 340 (nga ora 17:30) per te rezervuar nje vend per te fjetur.

Per te bere dush, lare rrobat tuaja, ose per te prere floket, ju mund te shkoni tek DoucheFLUX.

SamuSocial

+32 0800 99 340 

info@samusocial.be

DoucheFLUX (Vendi ku ju mund te shkoni per te bere dush, lare rrobat, prerje flokesh)

Veeartsenstraat 84, 1070 Bruksel

info@doucheflux.be

+32 (0)2 319 58 27

Te marten > Te premten: 8:30 paradite deri ne oren 5 pasdite

Te shtunen > Te dielen: 11:30 paradite deri ne oren 3 pasdite