Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
P

Pasaporta blu

Për të udhëtuar jashtë shtetit, keni nevojë për një kartë qëndrimi të vlefshme elektronike dhe një dokument udhëtimi. Si refugjat i njohur, nuk mund të aplikoni për një pasaportë në ambasadën e vendit tuaj të origjinës. Ju mund të aplikoni në komunë për një dokument të posaçëm udhëtimi për refugjatët, i njohur gjithashtu si një 'pasaportë blu'.