Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
M

Mjeku i Përgjithshëm (GP)

Nje mjek i cili nuk punon në spital dhe që nuk specializohet në ndonjë degë të veçantë të mjekësisë. Një mjek i përgjithshëm është pika e parë e kontaktit nëse jeni i sëmurë ose keni një problem mjekësor.