Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
M

Mbeshtetja per jetesen e pavarur

Nëse jeni midis 16 dhe 18 vjeç , kjo mund te jete nje menyre për të jetuar në mënyrë të pavarur. Një mbikëqyrës personal do t'ju mbështesë në familje, me administratën, punën, studimin, financat, por edhe me çështjet emocionale.