Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
S

Statusi i qendrimit

Statusi i qendrimit përcakton kushtet në të cilat një person mund të banojë në Belgjikë. Ajo mund të jetë e përkohshme ose e përhershme.

Të gjitha statuset e qëndrimit i nënshtrohen të drejtave dhe kufizimeve. Ndër të tjera, statusi përcakton nëse mund të punoni këtu; nëse mund të udhëtoni në një vend tjetër; nëse mund të sillni anëtarët e familjes.