Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
A

Ambasadë

Një ambasadë përfaqëson një vend në një vend tjetër. Ju mund të shkoni në ambasadë për çështje administrative ose të filloni procedura të caktuara. Azilkërkuesit dhe refugjatët nuk mund ta bëjnë këtë.